Voedingshuis
"Natuurlijke verbetering in voeding"

dōTERRA betekent geschenk van de aarde

Essentiële oliën zijn het perfecte middel om het fysieke, emotionele, energetische en mentale welzijn te verbeteren. Ze zijn veilig, effectief en goedkoop en hebben geen bijwerkingen of een verslavend effect. 

dōTERRA producten zijn van de hoogst mogelijke zuiverheid en kwaliteit en hun productiemethoden zijn eerlijk, duurzaam en transparant.

dōTERRA maakt wereldwijd een positieve impact op alle lagen van haar ecosysteem en op de planeet aarde. 

dōTERRA heeft een scala aan natuurlijke producten waaronder supplementen, verzorgingsproducten of schoonmaakproducten om je huis te reinigen zonder gifstoffen.

Ons dōTERRA team, de Essential Light Family is een groep van hart-gecentreerde, doelgerichte mensen op een missie om te pleiten voor natuurlijk welzijn op deze planeet.
Ik werk samen met allerlei soorten genezers en creatieven, waaronder specialisten in geneeskunde, psychologie, coaching, business, homeopathie, ademwerk, kinesiologie, hypnotherapie, orthomoleculaire therapie, NLP, Neuro Emotionele Integratie, Reiki, Yoga, Ayurveda en Tantra.

Als je bij ons een startkit koopt, zet je niet alleen je eerste stap naar natuurlijke gezondheid, je kiest ook voor het beste voor jezelf en je dierbaren, je helpt de mensheid, moeder aarde en je creëert een band met ons team voor je gezondheidsvragen. 

dōTERRA is een netwerkmarketingbedrijf en naast klant worden, kun je ook Wellness Advocate worden en een kleine of grote inkomstenstroom creëren. Ons team staat open voor partnerschappen met gepassioneerde, doelgerichte en ondernemende mensen die gedreven zijn om natuurlijke gezondheid en welzijn in hun netwerk te verspreiden en een positieve impact in de wereld te hebben. 

Heb je interesse om deel uit te maken van ons netwerk? Stuur me een bericht via de onderstaande link. 


 

dõTERRA
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn