Voedingshuis
"Natuurlijke verbetering in voeding"

Voedingshuis Academie - Online cursus Gezonde Voeding

Wil jij een gezonde levensstijl en een gezond gewicht maar weet je niet hoe?

In mijn voedingspraktijk zie ik dat veel mensen hiermee worstelen. We maken goede voornemens maar we vervallen steeds in oude patronen. Dat dit funest is voor je zelfvertrouwen weet ik uit eigen ervaring.

Acht jaar geleden kampte ik met flink overgewicht en moest ik zelf alle kennis verzamelen om het tij te keren. Er is enorm veel informatie beschikbaar en hierdoor is het moeilijk om het overzicht te behouden. Met deze online cursus wil ik jou die ingewikkelde studie besparen, zodat jij je vanaf dag één volledig kan focussen op de uitvoering.

Poedertjes en crashdiëten: trap er niet in

Niet alle informatie die je online vindt is ook echt waar. Voeding in poedervorm en crashdiëten kunnen op lange termijn meer kwaad dan goed doen. Erger nog, ze leiden tot ernstige tekorten en zijn de motor van het jojo-effect.

Gezonde voeding is een levensstijl

De online cursus gezonde voeding verkoopt geen dure ‘wondermiddelen’. Ik heb het beste met je voor en wil dat je blijvend energiek, trots en gelukkig wordt door middel van verse, natuurlijke voeding.

Pak de regie over je eigen eetgedrag

In deze cursus geef ik je stap voor stap de handvatten voor een gezonde voeding zonder schuldgevoel en vrij van patronen. Ik leer je gezonde keuzes te maken en om te gaan met verleidingen. Na elke online cursus sta je weer een stapje dichter bij je doel.

Ik maak het je makkelijk

Voedingshuis Academy bezorgt je dagelijks video’s, heerlijke recepten, weekmenu’s, reminders, opdrachten en praktijkvoorbeelden. Ik leer je hoe je gezonde voeding kunt bereiden en bewaren en hoe je je maaltijden vooraf kunt plannen. We besteden niet enkel aandacht aan de theorie, maar je krijgt ook de emotionele steun die je nodig hebt om deze verandering vol te houden.

Je staat er niet alleen voor

De Facebook community van Voedingshuis Academy bestaat uit mensen die op dit moment net hetzelfde meemaken als jij. Zo heb je altijd iemand om op terug te vallen tijdens moeilijke momenten.


Persoonlijke coaching door een ervaren voedingsdeskundige

Elke dag nieuwe video’s, heerlijke recepten en praktische tips

✔ Leer om te gaan met verleidingen

Verklein het aandeel van ongezond fabrieksvoedsel in jouw voedingspatroon

Verminder of elimineer je gezondheidsklachten

✔ Bereik je gezonde gewicht zonder calorierestrictie

Ja! Dit wil ik erg graag!


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn