Voedingshuis
"Natuurlijke verbetering in voeding"


Monchoutaart

Vrij van Gluten

Ingrediënten Biscuitbodem: 150 gram suiker, 1 el vanille aroma, 5 eieren, 150 gram maizena. (recept voor 2 bodems) of 1,5 pak biscuitkoekjes met 125 gram boter. Vulling: 1½ pakje monchou, 250 ml slagroom, 40 gram witte basterdsuiker, 1½ blik Taart en Vlaaifruit.

Bereiding Biscuitbodem: Oven voorverwarmen op 180 graden. Eieren en suiker stijf kloppen, daarna de gezeefde maizena en de vanille aroma er door roeren. Bakken op 180 graden gedurende 35-40 minuten. Als de bodem is afgekoeld, snijd je deze overdwars doormidden. 1 bodem kun je gebruiken voor een andere taart of je verminderd het recept met de helft. Vulling: Mix de monchou en witte basterdsuiker door elkaar en voeg samen met de lobbig gemixte slagroom. Smeer uit over de afgekoelde bodem en laat in de koelkast opstijven. Smeer voor gebruik de taartvulling erover heen.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn