Voedingshuis
"Natuurlijke verbetering in voeding"


Rijk gevulde groentesoep

Vrij van gluten, koemelk en kippenei

Ingrediënten Voor een grote gevulde pan soep: 2 kg runderschenkel, naar smaak ongeveer 2-2,5 kg soepgroente (wortel, prei, bloemkool, bladselderij), Keltisch zeezout, peper, 3 tl salie, 4 tl marjoraan of 4 tl oregano, bosje fijn gehakte lavas, azijn, 3 laurierblaadjes, 3 jeneverbessen (naar eigen smaak aanpassen) en (glutenvrije) vermicelli of gebroken spaghetti.

Bereiding Voor een gezonde voedzame bouillon is het belangrijk om de botten en het vlees lang te laten trekken. Voeg de jeneverbessen, laurierblad en scheut azijn toe. Na lange tijd groente, kruiden en vermicelli erbij.

Opmerking Het kost je even wat tijd maar dan heb je ook een overheerlijke en voedzame soep boordevol voedingsstoffen waar je misschien wel 2 dagen van kunt eten of in porties in de diepvries voor een later moment!

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn