Voedingshuis
"Natuurlijke verbetering in voeding"


Basis tomatensaus

Vrij van Gluten, koemelk, kippenei

Ingrediënten 3 kg rijpe tomaten, 3 grote uien, 1 courgette, 4 tenen knoflook, 2 el oregano, 2 el basilicum, 2 el balsamico azijn, zout en peper.

Bereiding Snijd de uien en knoflook fijn en bak in olijfolie goudbruin. Maak de tomaten en courgette schoon en snijd klein of hak in foodprocessor / blender fijn. Laat op laag vuur garen. Voeg kruiden, zout, peper en balsamico azijn naar smaak toe. Deze saus kun je prima in bakjes invriezen of zoals ik heb gedaan wecken in glazen potten zodat je altijd een gezonde maaltijd op voorraad hebt.

Tip Wil je deze saus wecken, kijk dan hier hoe je dit het beste kunt doen. Succes!!

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn