Voedingshuis
"Natuurlijke verbetering in voeding"

Granola

Vrij van gluten, kippenei, koemelk en lactose

Ingrediënten 5 el pompoenpitten, 5 el zonnebloempitten, 250 gram havermout (glutenvrij), 6 dadels zonder pit, 2 el sesamzaad, 50 gram walnoten, handje rozijnen, 3 á 4 el verwarmde kokosolie, 3 á 4 el ahornsiroop, honing of agavesiroop. Deze basis kun je naar smaak aanvullen met: pruimen, abrikozen, stukjes appel, wortel, kaneel, vanille poeder, kokosrasp.

Bereiding Verwarm de kokosolie, meng alle ingrediënten door elkaar. Voeg daarna de verwarmde kokosolie en de (ahorn)siroop toe. Verdeel het mengsel dun over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in de oven op 180 graden gedurende 15 minuten. (let op: iedere oven is anders, dus controleer de granola)

Tip Lekker door de kwark, yoghurt of havermoutpap.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn