Voedingshuis
"Natuurlijke verbetering in voeding"

Dit gezonde bananenbrood is heerlijk als ontbijt, lunch of als tussendoortje. Wat je over hebt kun je in plakken verpakken en invriezen. Zo heb je altijd iets gezonds in huis. Je verwarmt het snel weer op in bijvoorbeeld een airfryer. 



Gezond bananenbrood

Vrij van gluten, koemelk en lactose

Ingrediënten 3 (rijpe) bananen, 50 gram ontpitte dadels, 3 eieren, 100 gram teffmeel, 50 gram havermout, 1,5 theelepel bakpoeder, handje walnoten (of andere soorten ongebrande noten), handje chiazaad, zout.

Bereiding Oven voorverwarmen op 180 graden, bananen, havermout, zout, teffmeel, bakpoeder, dadels, eieren mixen tot een zo goed als glad beslag. Daarna roer je de walnoten en het chiazaad er door. Giet het mengsel in een cakevorm en bak het bananenbrood in de oven circa 50 minuten af.

Tip Voeg eventueel een beetje honing naar smaak toe.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn