Voedingshuis
"Natuurlijke verbetering in voeding"

Deze bananenpannenkoekjes zijn gluten en koemelk vrij en een super gezond en lekker alternatief voor de normale gluten pannenkoeken, boordevol vezels en een perfecte combinatie met yoghurt, kwark en vers fruit.



Gezonde bananenpannenkoekjes

Vrij van Eventueel vrij van gluten, koemelk en kippenei. (gebruik gecertificeerde glutenvrije havermout, vervang koemelk voor plantaardige melk en vervang het kippenei voor ei vervanger)

Ingrediënten voor 1 persoon: 1 banaan, 35 gram (glutenvrije) havermout , scheutje plantaardige melk, 1 ei (of vervanger), 1 tl bakpoeder, snuf zout en kokosolie om in te bakken. Je kunt er naar smaak nog kaneel en honing aan toevoegen.

Bereiding Mix alle ingrediënten door elkaar en bak de pannenkoekjes in een klein beetje kokosolie aan beide kanten mooi bruin.

Tip Lekker met fruit of kwark.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn