Voedingshuis
"Natuurlijke verbetering in voeding"

Over Jara

Ik ben Jara Bulten - HBO gediplomeerd Voedingsdeskundige en Kindergewichtsconsulent, moeder van 3 kinderen. Alles wat met voeding, lichaam en gezondheid te maken heeft, heeft mijn interesse. Ik houd van gezond en lekker eten en vind het heerlijk om lang in de keuken te staan, maar zoals zovelen met een druk gezin ontbreekt het mij vaak aan tijd. Hoe fijn is het dan om ook in een korte tijd iets gezonds op tafel te kunnen toveren dat ook nog eens lekker is.

Doordat twee van onze dochters coeliakie hebben, heb ik mij verdiept in de glutenvrije en voedingsallergie vrije keuken. Ik ben er achter gekomen dat het een zware tocht is om geheel glutenvrij te moeten eten. Door mijn gedrevenheid om meer bruikbare informatie te vergaren heb ik nu een lekkere en voedzame manier gevonden die ik graag met jullie wil delen. Door studie weet ik inmiddels als geen ander waar de gevaren liggen op gebied van voedingstekorten en ook hoe je er in het huishouden (en daarbuiten) het best en het gemakkelijkst mee om kunt gaan.

Vóór de geboorte van onze eerste dochter woog ik 28 kilo zwaarder en had allerlei vage klachten. Door gezonde (natuurlijke) voeding, bewust eten (weten wat je in je mond stopt) en lekker te bewegen voel ik me beter dan voorheen.

Dus mocht je door de bomen het bos niet meer zien en wil je meer informatie? Bel gerust. Ik mag met trots zeggen dat ik er voor je ben met adviezen, tips en coaching.

 


 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn