Voedingshuis
"Natuurlijke verbetering in voeding"

Kennis en bewustwording over voeding en gezondheid

2020-06-06

Samen gezond eten, da’s pas echt lekker belangrijk

47388868_1898150840233471_4257394393813614592_n.jpgDoor Jara 12-11-2019

In een periode waarin mensen vaak het gevoel hebben ‘druk, druk, druk’ te zijn, roep ik op om stil te staan bij de essentiële zaken in het leven. Want hoeveel er ook gebeurt op een dag en in een jaar: Samen genieten, tijd nemen voor elkaar en het delen van een gezonde maaltijd, dat is pas echt ‘Lekker Belangrijk’. Daarom voer ik van maandag 12 november tot en met maandag 31 december 2018 samen met de overkoepelende beroepsvereniging campagne onder de naam ‘Lekker Belangrijk’.

Doen wat goed is voor jezelf en je gezin

In een periode die alleen maar lijkt te draaien om eten, het creëren van het perfecte kerstdiner en een overvolle agenda laat ik mensen stil staan bij waar het volgens mij werkelijk om gaat. Samen genieten van een gezonde maaltijd in een ontspannen sfeer. Doen wat goed is voor jezelf en je gezin. Waarbij relativeren en kunnen lachen om dagelijkse dingen belangrijker zijn dan het perfecte plaatje. Ik laat mensen graag zien hoe ze in de aanloop naar de feestdagen met kleine aanpassingen gezond kunnen eten.

Speciaal aanbod

Via de facebookpagina deel ik gedurende de campagne wekelijks tips over gezonde voeding, recepten en persoonlijke verhalen. Daarnaast heb ik de komende periode een speciaal aanbod. Naast het maken van een persoonlijke lichaams- en voedingsanalyse, ga ik samen met geïnteresseerden aan de slag met hun persoonlijke ideeën over de menu’s tijdens de feestdagen.

‘Start met je goede voornemens en maak jezelf nu al lekker belangrijk.‘

Jara - 16:15 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

To reduce automated spam, this function is protected with a captcha.

This requires content from the third-party provider Google to be loaded and cookies to be stored. 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn