Voedingshuis
"Natuurlijke verbetering in voeding"

Kennis en bewustwording over voeding en gezondheid

2019-01-28

Vitamine C

mango-3684156_1920.jpg
Vitamine C, ofwel ascorbinezuur, is een belangrijke (in wateroplosbare) voedingsstof. Ons lichaam heeft voortdurend behoefte aan relatief grote hoeveelheden ascorbinezuur. Omdat onze voeding vaak weinig vitamine C bevat, komen tekorten veel voor. Vitamine C kan niet in ons lichaam worden opgeslagen en moet dus voortdurend op peil worden gehouden.

Vitamine C is een krachtig en veelzijdig wapen die je bescherming bied tegen schadelijke invloeden van buitenaf en met veel succes gebruikt kan worden ter bestrijding van griepinfecties, vermindert de kans op verkoudheden en kan als ze toch optreden de duur ervan aanzienlijk verkorten. [Meer weten…]

Jara - 13:02 @ Voedingshuis | 1 opmerking






 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn